Informatie

Spelregels & tips

  • Gluren bij de Buren vindt plaats op zondag 4 oktober 2020.
  • Alle optredens zijn gratis te bezoeken. Een bijdrage van alle bezoekers maakt echter een nieuwe editie mogelijk! In elke huiskamer zijn onze spaarvarkens te vinden.
  • Zodra het programma bekend gemaakt is kun je hier kijken hoe laat het optreden plaatsvindt. Vertrek op tijd, zodat je niet aankomt terwijl het optreden al begonnen is. Dit is vervelend voor de artiest en de andere bezoekers.
  • Bijna alle optredens vinden drie keer op de dag plaats, er zijn dus meerdere kansen om ze mee te maken!
  • Is het programma in de huiskamers afgelopen? Wandel of fiets naar de Centrale Huiskamer op het Plein waar nageborreld wordt. We horen graag hoe je dag was!

Maatregelen ivm Corona virus

We zijn hoopvol voor een mooi najaar! Aan de hand van de overheidsrichtlijnen ivm het Corona virus hebben we allemaal creatieve oplossingen bedacht om van Gluren bij de Buren 2020 een onvergetelijke editie te maken. We kunnen niet wachten om weer bij elkaar te komen in oktober!

Heb je vragen hierover of wil je onze plannen inzien? Neem dan contact met ons op via events@aandeslinger.nl


Vrijwillige bijdrage

Gluren bij de Buren wordt mede mogelijk gemaakt door de vrijwillige bijdrage van bezoekers op de dag zelf. In elke woonkamer staat hiervoor een spaarpot, en er hangt een QR-code waarmee je digitaal kunt doneren. Draag bij aan dit festival, dan zorgen we er samen voor dat we volgend jaar ook weer kunnen Gluren!


Heeft u vragen over Gluren bij de Buren?

Gluren bij de Buren is een project van Aan de Slinger. Heeft u vragen over Gluren bij de Buren?
Stuur dan een mail naar cultuur@aandeslinger.nl.
Kijk voor meer informatie op www.aandeslinger.nl.


Gluren bij de Buren wordt mede mogelijk gemaakt door