Informatie

1 juni 2021: Gluren bij de Buren wordt dit jaar Struinen in de Tuinen op zondag 5 september. Klik hier voor meer informatie.


Spelregels & tips

  • Gluren bij de Buren vindt plaats op zondag 4 oktober 2020 tussen 12.30 en 18.30 uur.
  • Samen zorgen we ervoor dat we coronaproof Gluren bij de Buren: kom alleen als je gezond bent, registreer je bij de binnenlocaties, desinfecteer je handen, houdt anderhalve meter afstand en houdt rekening met elkaar!
  • Op het Plein in het Oude Dorp staan stoelen, we vragen iedereen om bij de optredens te gaan zitten en de stoelen niet te verplaatsen.
  • De optredens zijn genummerd en verwijzen naar het locatienummer op de plattegrond.
  • Kijk in het programma hoe laat het optreden start. Vertrek op tijd, zodat je niet aankomt terwijl het optreden al begonnen is. Dit is vervelend voor de artiest en de andere bezoekers.
  • Is een huiskamer vol? Zoek dan een ander optreden en kijk of daar plek is.
  • Alle locaties waar het huiskamer-icoontje bij staat hebben beperkte zitplekken: wees op tijd, want ook deze optredens wil je niet missen.
  • Bijna alle optredens duren 25 minuten en vinden drie keer op de dag plaats, er zijn dus meerdere kansen om ze mee te maken.
  • Is het programma in de huiskamers afgelopen? Wandel of fiets naar de Centrale Huiskamer op het Plein waar nageborreld wordt. We horen graag hoe je dag was!

Maatregelen ivm Corona virus

Samen zorgen we ervoor dat we coronaproof Gluren bij de Buren: kom alleen als je gezond bent, registreer je bij de binnenlocaties, doorloop onze vragenlijst bij de deur, desinfecteer je handen, houdt anderhalve meter afstand en houdt rekening met elkaar!


Betaal-wat-je-kan-systeem

Gluren bij de Buren is hét huiskamerfestival van Houten en zou niet kunnen bestaan zonder de bijdrage van haar bezoekers. Daarom werken we met een betaal-wat-je-kan systeem in plaats van met kaartverkoop. Er is een gemiddelde bijdrage van €10,- per bezoeker nodig om het festival ook volgend jaar te laten plaatsvinden in Houten.

Ik draag graag bij!
Je kunt op verschillende manieren bijdragen aan het voortbestaan van Gluren bij de Buren Houten:
– Koop een betaal-wat-je-kan ticket van € 5,-, € 10,- of € 15,-
– Doneer tijdens Gluren bij de Buren contant geld in één van de spaarpotten
– Doneer tijdens Gluren bij de Buren digitaal via een QR-code

Betaal-wat-je-kan Ticket 
Op deze pagina kun je een Betaal-wat-je-kan Ticket van €5,-, €10,- of €15,- kopen. Dit is een fictief ticket, u hoeft deze niet te tonen wanneer u het Gluren bij de Buren in Houten bezoekt.


Heeft u vragen over Gluren bij de Buren?

Gluren bij de Buren is een project van Aan de Slinger. Heeft u vragen over Gluren bij de Buren?
Stuur dan een mail naar events@theateraandeslinger.nl
Kijk voor meer informatie op www.aandeslinger.nl.


Gluren bij de Buren wordt mede mogelijk gemaakt door