Aanmelden als artiest

Spelregels:
– We zoeken naar beginnende professionals, net afgestudeerde makers en goede amateurspelers. Of ben je al lang professional en wil je iets nieuws uitproberen: wees welkom tijdens Gluren bij de Buren! Je speelt dicht op de huid van de bezoekers, durf jij deze uitdaging aan te gaan?
– Aanmelden kan via het aanmeldformulier.
– De organisatie regelt niks qua techniek voor je optreden tijdens Gluren bij de Buren. Het is uiteraard wel mogelijk, in overleg met de woonkamereigenaar, om je eigen apparatuur mee te nemen. Een akoestische setting is wel gewenst.
– We verwachten dat je driemaal optreedt, op 2 oktober 2022 tussen 13:00 en 18:00. Het mag drie keer dezelfde show zijn, want je krijgt elke keer nieuw publiek te zien. Elk optreden mag maximaal 25 minuten duren, zodat bezoekers op tijd zijn voor het volgende optreden een paar straten verderop.
– Vlak na de zomervakantie maakt de organisatie een selectie van alle aangemelde woonkamers. Wij koppelen de artiest dan aan een van de desbetreffende woonkamers. We houden zoveel mogelijk rekening met wensen van zowel de artiesten als de woonkamers.
– Het is uiteraard mogelijk om zelf een huiskamer aan te leveren, dat heeft zelfs onze voorkeur!
– Het is helaas niet mogelijk om de tientallen acts uit te betalen. Een reiskostenvergoeding is in sommige gevallen wel mogelijk.

Klik hier om je aan te melden als artiest!