Kunstbende Utrecht komt naar Gluren bij de Buren!

Kunstbende Utrecht biedt een podium aan jongeren van 13 t/m 18 jaar binnen de categorieën dans, DJ, expo, fashion, film, influencer, muziek, taal en theater. Op zondag 4 oktober zijn er deelnemers van Kunstbende uit diverse categorieën te zien tijdens Gluren bij de Buren 2020!

Kunstbende Utrecht

Door de hele regio Utrecht organiseert Kunstbende (gratis) workshops, open podia, kick-offs en try-outs voor creatieve jongeren van 13 t/m 18 jaar. Ben jij na de workshops en try-outs klaar om het podium op te gaan? Dan zien we je op de voorronde waar jongeren binnen alle categorieën hun zelfgemaakte werk aan een professionele jury mogen laten zien. Per categorie worden er drie winnaars gekozen die een coachingstraject op maat krijgen. Daarnaast gaat de nummer 1 per categorie door naar de landelijke finale. Win je daar? Dan mag je optreden op een groot podium zoals Mysteryland (DJ), het Stedelijk museum (expo) of de Zwarte Cross (muziek).

Meer informatie over het traject en de wedstrijd vind je op www.kunstbende.nl of volg ons op Instagram @kunstbendeutrecht!

Kunstbende x Gluren bij de buren

Op zondag 4 oktober kun je diverse deelnemers en winnaars van Kunstbende Utrecht bewonderen op de Kunstbende area op Gluren bij de buren.

Het programma, de locatie en tijden communiceren we in september!