52 Ecowijk Mandora

Locatie:

Huiskamer Robiniahout 8

Optredens om:

14:00 | 15:00 | 16:00

Voor het eerst opent Ecowijk Mandora haar deuren voor Gluren bij de Buren. In deze wijk staan een tiental energiezuinige huizen. De wijk nodigt bezoekers uit in hun buurthuis, waar verschillende optredens zullen plaatsvinden. 14:00 Florian Wolff | 15:00 Vienne | 16:00 Sandrangh. 

14.00 uur Florian Wolff

Florian Wolff, de klimaatneutrale singer-songwriter van Nederland, brengt alleen liedjes ten gehore met groene energie. Het publiek moet met een fiets, ‘de greenmachine’, een versterker van klei, aan de praat houden. Zijn muziek klinkt warm, vriendelijk en optimistisch. Een tikje rauw, maar vooral kalm en zacht. Als een knuffelbeer met een stoppelbaard.

15.00 uur Vienne

Vienne speelt krachtig melancholische nummers uit eigen werk over thema’s als verlangen, strijd en afscheid onder begeleiding van piano en gitaar. 

16.00 uur Sangdrangh

Sangdrangh is een octet van zangers dat meerstemmig oude en nieuwere nummers zingt, variërend van de 15e tot de 21e eeuw. Sangdrangh heeft de meeste liedjes zelf – en vrij – vertaald, zodat de muzikale grappen en ondeugende grollen weer verstaanbaar zijn.  Deze  ‘luistermuziek’ met alleen menselijke stemmen is een lust voor het oplettend oor. 

Deel op: