Aanmelden als artiest in eigen huiskamer

Spelregels huiskamer:
– Gluren bij de Buren vindt door heel Houten plaats op zondag 4 oktober 2020. Tussen 13:00 en 18:00 programmeren we een drietal optredens van een artiest in elke woonkamer. Elk optreden duurt maximaal 25 minuten.
– Woonkamers in heel Houten mogen zich aanmelden voor Gluren bij de Buren. Speciaal verzoek aan huiskamers in Houten Zuid en het Buitengebied; geef je op!
– Er kunnen maximaal 55 huiskamers verspreid over Houten mee doen.
– Aanmelden kan via het aanmeldformulier.
– Als woonkamereigenaar krijg je een speciale Gluren bij de Buren tas. In deze tas zitten allemaal handige zaken zoals koffie, thee, bekers, suiker, roerstaafjes, een presentje, promotiemateriaal, consumptiebon voor de afsluitende borrel, etc.
– Aan het einde van de middag praten we gezellig na over je ervaring van Gluren bij de Buren 2020 in het Oude Dorp.

Spelregels artiesten:
– We zoeken naar beginnende professionals, net afgestudeerde makers en goede amateurspelers. Of ben je al lang professional en wil je iets nieuws uitproberen: wees welkom tijdens Gluren bij de Buren! Je speelt dicht op de huid van de bezoekers, durf jij deze uitdaging aan te gaan?
– Aanmelden kan via het aanmeldformulier.
– De organisatie regelt niks qua techniek voor je optreden tijdens Gluren bij de Buren. Het is uiteraard wel mogelijk, in overleg met de woonkamereigenaar, om je eigen apparatuur mee te nemen. Een akoestische setting is wel gewenst.
– We verwachten dat je driemaal optreedt. Het mag drie keer dezelfde show zijn, want je krijgt elke keer nieuw publiek te zien. Elk optreden mag maximaal 25 minuten duren, zodat bezoekers op tijd zijn voor het volgende optreden een paar straten verderop.
– Vlak na de zomervakantie maakt de organisatie een selectie van alle aangemelde woonkamers. Wij koppelen de artiest dan aan een van de desbetreffende woonkamers. We houden zoveel mogelijk rekening met wensen van zowel de artiesten als de woonkamers.
– Het is uiteraard mogelijk om zelf een huiskamer aan te leveren, dat heeft zelfs onze voorkeur!
– Het is helaas niet mogelijk om de tientallen acts uit te betalen. Een reiskostenvergoeding is in sommige gevallen wel mogelijk.

Click or drag a file to this area to upload.